X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 


A koktélok a forró nyári napokon tökéletesek hűsítőként, szülinap vagy bármilyen alkalom ünneplése során, vagy csak kísérő italként egy baráti csevejhez. Számos olyan helyzet van, amikor találkozhatunk a koktélok választékos kínálatával, hiszen napjainkban szinte egymást érik a koktélbárok, de a különböző szórakozóhelyeken is megtalálhatók ezek a színes, hűsítő italok.  Cikkünkben az 5 legnépszerűbb italkeverék elkészítését mutatjuk be.

 

Mojito
 

Hozzávalók:

4 cl fehér rum
2 cl cukorszirup
6 cl szódafél lime leve
mentalevelek
pár szem jég


Előbb a mentaleveleket a cukorsziruppal a pohár alján, egy kanál vagy törőfa segítségével alaposan összenyomkodjuk, majd jöhet bele a fél lime leve. Ezután beleöntjük a rumot, majd jeget teszünk a pohárba. Végezetül ezt a keveréket felöntjük szódával, és már fogyasztható is.



Sex on the Beach
 

Hozzávalók:

4 cl vodka
2 cl baracklikőr
6 cl feketeribizlilé
6 cl narancslé


Először a likőrt keverjük össze a narancslével, és külön rázzuk fel egy shaker segítségével a vodkát a feketeribizlilével. Ezután a likőrös narancsléhez öntsük hozzá a már felrázott ribizlis vodkát. Ügyeljünk rá, nehogy összekeveredjen a pohárban, ha elég óvatosan öntöttük össze a két keveréket, akkor a ribizlis vodka keveréke a pohár alján fog maradni.


Piña Colada

 

Hozzávalók:

4 cl fehér rum
2 cl kókuszlikőr
1 dl ananászlé
2 cl tejszín
4 jégkocka
néhány ananászkocka a díszítéshez


A hozzávalókat, az ananászkockák kivételével turmixgépbe öntjük. Turmixolás után – miután a jégkockák kásás állagúvá tették az italt – pohárba öntjük, és ananászkockákkal díszítjük.


Margarita
 

Hozzávalók:

3,5 cl silver tequila
2 cl narancslikőr (Cointreau)
1,5 cl citrom leve
pár szem jégkocka

 

Y-pohárba és egy shakerbe jeget töltünk. A shakerben elhelyezett jégre töltjük a tequila-narancslikőr-citromlé keverékét, és rázni kezdjük. Miután teljesen lehűlt a keverék a rázás során, kiöntjük a jeget az Y-pohárból, és beleöntjük a már elkészült Margarita koktélt.
 

Tequila Sunrise
 

Hozzávalók:

4,5 cl Silver tequila
9 cl frissen facsart, vagy 100%-s narancslé
2 cl grenadine szirup
6-8 szem jégkocka

 

Egész egyszerűen teletöltjük jéggel a poharat, majd egyesével beleöntjük a hozzávalókat, a grenadine szirup kivételével. Egyet keverünk az italon, majd óvatosan hozzáadjuk a grenadine szirupot.