X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az eSystem gyorséttermi vevőkijelző a gyorséttermeknek nyújt lehetőséget vendégeik értesítésére, ha a rendelésük elkészült. A vevőkijelző futhat monitoron vagy nagykijelzős TV-n is. Arculata pedig az étterem stílusához igazítható.

Hogy is működik, és hol találkozhatunk vele? Például a Halműhely éttermében. A halas étel szerelmesei biztosan ismerik a helyet, ahol mindig friss halból készült fogásokat kapunk. Miután megrendeltük az általunk választott ételt, a számlával együtt kapunk egy sorszámot. Amíg elkészítik számunkra, nyugodtan helyet foglalhatunk. És itt jön képbe az eSystem gyorséttermi vevőkijelző! Ugyanis mikor elkészült a rendelésünk, a sorszámunk megjelenik a képernyőn és vehetjük is át a pultnál.

Rendelésünk a konyhai nyomtatóra is beérkezik, ami alapján a szakács elkészíti azt. Miután végzett vele, a rendelési blokk vonalkódját beolvassa és így megjelenik a sorszámunk a vevőkijelző monitorján. A vevőkijelzőn mindig a legújabb sorszám van látványosan kiemelve.  

gyorséttermi vevőkijelző hozzájárul a gyors kiszolgáláshoz, nincsen szükség felszolgálók alkalmazására és akár reklámokat, akciókat is jeleníthetünk meg vele a monitoron.