X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

A kávézó szoftvernek hála nem kell többé vacakolni a számlákkal, vége az átláthatatlan rendeléseknek és a fizetésnél nem fog problémát okozni, ha az asztaltársaság külön fizet, ráadásul valaki kézpénzzel valaki pedig Erzsébet utalvánnyal. 

A modern kávézó szoftvert úgy fejlesztettük ki, hogy a vendéglátóiparban dolgozók munkáját megkönnyítsük, és lerövidítsünk bizonyos munkafázisokat.  Fontos kiemelni, hogy ezek a programok már több vendéglátó egységben bizonyítottan működnek, miért ne próbálná ki Ön is?
 

Ha akadt már problémája üzletvezetőként azzal, hogy Ön tudja, ki számít törzsvendégnek, de alkalmazottai közül nem mindenki biztos abban, kinek jár kedvezmény és kinek nem, akkor a kávézó szoftver segítségével elkerülheti a kínos pillanatokat. A törzsvendégeknek adhat egy mágneskártyát, amivel igazolni tudják, hogy nekik valóban jár a kedvezmény, valamint azonnal le is tudják vonni a végösszegből a kártyának hála.  Továbbá személyes kedvezményeket is társíthat a kártyákhoz, és fel is lehet rá tölteni pénzt, így ez is egy fizetőeszközzé válik. A kávézó szoftver kezelése egyszerű és ésszerű, mivel törekedtünk arra, hogy ne lassítsa le a fizetést az amúgy is pörgős kávézókban. A standolás ezen túl szintén sokkal egyszerűbb lehet a digitális mérlegnek hála, mely jól működik együtt a kávézó szoftverrel. Egy átlagos kávézó esetén az eddigi 1-1,5 órás leltárt, standot 15-20 perc alatt tudják majd elvégezni.