X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Ha saját étterem nyitásáról álmodozol, az éttermi szoftvereken nem kell sokat töprengened. Közel 20 éves tapasztalatunk a garancia akár kávézó szoftverről, akár étel házhoz szállításáról van szó. Az étterem belső berendezéséről vagy az ételkínálatról is nagyon konkrét elképzelésük szokott lenni a tervezőknek. Sőt, miután legtöbbször a konyhai munkálatokban igen jártas személy tervezi az éttermet, a nagykonyhai gépek terén is kevés kérdés marad. Viszont a konyhai szellőztetés már kevésbé érdekes téma, pedig, ha egy étteremben zsírszagúak vagy ételszagúak leszünk, nem szívesen megyünk oda legközelebb is, bármilyen jó volt az étel és a kiszolgálás. Biztosan mindenkinek volt már ilyen jellegű, kellemetlen tapasztalata, mint ahogyan mind láttunk már olyan apró lángossütő helyiséget, ahol a sütő mellett állók számára a nyári forróság még hatványozottabb volt. Az ilyen jellegű problémák elkerülése miatt fontos a megfelelő szellőző berendezések kialakítása, felszerelése.

Ha nem tudjuk, hogyan kezdjünk neki a konyhai szellőztetés tervezésének, a Ventilátorház munkatársai segítségünkre lesznek. Alapvetően azzal a döntéssel kell kezdenünk, hogy helyi szellőztető berendezésben, vagy egy egész területre kiterjedő rendszerben gondolkodnunk-e. Ez sokszor adja magát, ha figyelembe vesszük a rendelkezésünkre álló büdzsét, a konyha méretét, típusát, berendezését. A helyileg, célzottan telepített szellőztetők nagy előnye, hogy utólag is beszerelhető, és sok esetben olcsóbb a komplett, egész konyhára kiterjedő rendszereknél. Hátránya, hogy az elhasznált levegő visszajuthat a konyhába, és zsíros lerakódások keletkezhetnek. Emellett az elszívó berendezések kimondottan a megfelelő konyhai gépekhez vannak kialakítva, így a konyha átszervezése nem lehetséges. Az egész helyiségre kiterjedő szellőztető rendszerek előnye, hogy a konyhai berendezés, a gépek elhelyezkedése utólag is variálható, nem kell alkalmazkodni az elszívó berendezés helyéhez. Emellett kellemes munkakörnyezetet eredményez, szinte láthatatlan és hangtalanul működik, mégis hatásos. Utóbbi gyakran a légkondicionáló berendezés része.

A leggyakrabban elkövetett hibák a szellőztető berendezés tervezésekor, hogy rossz helyre telepítik az elszívót, nem megfelelő ventilátort választanak (pl. nem hőálló), túl zajos a berendezés, ezért kikapcsolják, alultervezik a teljesítményt vagy elmarad a rendszeres karbantartás.

Ezzel a kis bevezetővel a konyhai szellőztető rendszerek alapjaiba, remélem sikerült meggyőzni minden, saját étteremről álmodozó leendő tulajdonost a gondos tervezés fontosságáról.