X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

eSystem Hotel szoftver - Hírek, aktualitások a vendéglátásban - Blog  eSystem Hotel, az egyedi megoldások mestere Cégünk történelmében talán az egyik legnagyobb lépés volt az eSystem Hotel szoftver megalkotása.

 eSystem Hotel, az egyedi megoldások mestere

Cégünk történelmében talán az egyik legnagyobb lépés volt az eSystem Hotel szoftver megalkotása. Éppen ezért piacra kerülését több év fejlesztés és tesztelés előzte meg. Célunk egy olyan Hotel ügyviteli rendszer létrehozása volt, mely igazodik a szállodák / panziók igényeihez, változatosságához, mindemellett teljes mértékben automatizált, a manuális (emberi) hibalehetőségek kiküszöbölése érdekében.

Szoftverünkbe az új foglalások rögzítése egy könnyen kezelhető felületen történik, ezáltal alig egy percet vesz igénybe. A szobatükörben vizuálisan jelenítjük meg a már rögzített foglalásokat, a könnyebb átláthatóság érdekében. A megjelenített időintervallum pedig bármikor, egy gombnyomással átállítható. Összetett szűrőinknek köszönhetően – melynek kezelése logikus felépítéséből adódóan rendkívül egyszerű – Ön csak azokat a foglalásokat látja, melyeket valóban szükséges látnia az adott pillanatban.

A több felületen is jelenlévő online foglalások sem jelentenek pluszmunkát, hiszen szoftverünk „kommunikál” a legtöbb szállásfoglalási oldallal. Ez az automatizmus lehetővé teszi, hogy a webes felületekről érkező foglalások azonnal megjelennek a programban. Továbbá az online felületeken is azonnal frissülnek a szállodához kapcsolódó információk, amint az online adatokat érintő változás történik a szoftverben, így valóban csak azok a szobák jelennek meg a weben, melyek az adott pillanatban foglalhatóak.

Minden szálláshelynek – illetve egy adott szálláshelyen minden szobának – megvannak a maga különlegességei. Ebből kiindulva a szobalétrehozási felületet úgy alkottuk meg, hogy minden szoba – akár egyesével, azonos szobák esetén pedig akár csoportosan is – szerkeszthető legyen, paraméterei, tulajdonságai beállíthatóak legyenek. A szobákhoz rendelt tulajdonságok mind a szobatükörben, mind pedig a vizuális asztaltérképen megjelennek, hogy a foglalásrögzítések során is könnyen kiválasztható legyen a vendégek számára legmegfelelőbb szoba.

Hotel szoftverünkhöz létrehoztunk továbbá egy modulárisan kapcsolódó Housekeeping rendszert is, ami kiválóan kezeli a szobatisztántartási és szoba-karbantartási feladatokat, illetve rendelkezik mini bár kezelési és ágyazási lista modullal is. Housekeeping rendszerünk összeköttetésben áll a szobatükörrel, ezáltal a nagyobb komplexumok szállodaüzemeltetési pontjai közötti információáramlás jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Nem utolsó sorban pedig a tőlünk megszokott módon, minden igényt kielégítő kimutatásokkal segítjük ügyfeleinket, hogy teljes mértékben átlássák szállodájuk / panziójuk működését akkor is, ha nem tudnak annyi időt tölteni a helyszínen, amennyit szeretnének.

Többet szeretne tudni Hotel szoftverünkről, esetleg szívesen kipróbálná, hogyan működik? Szeretettel várjuk belvárosi bemutatótermünkben, ahol szoftverünk megtekintése közben minden kérdésére választ kaphat! Előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyre itt van lehetősége.