X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

A készletezés, a tételek nyilvántartása és beszerzése igen időigényes és bonyolult feladat lehet. Ha a raktárkészlet hiányos, az minden más munkafolyamatot akadályoz, és kellemetlen helyzeteket szülhet. A készletnyilvántartó program segítségével azonban ezek a problémák könnyen megoldhatók. Ha ez a munkafolyamat automatizálva van, az szinte teljesen kizárja a készletezés és beszerzés során felbukkanó hibákat. Az éttermi szoftver gyors és könnyen kezelhető. Megfelelő beállításokkal a későbbiekben már alig lesz dolgunk vele.

A mi feladatunk tulajdonképpen annyi, hogy megadjuk a minimum és maximum készletmennyiséget, a program ezután már automatikusan figyeli azt. Így nem csak a készlethiányt, de a készlet felhalmozódását is elkerülhetjük. A beszerzés során már csak annyi dolgunk lesz, hogy lekérdezzük a rendelendő mennyiséget. A program beszerzési hely szerint listát készít nekünk.
 

Az éttermi készletnyilvántartó program minden esetben jelzést küld, amikorvalamiből hiány van. Természetesen ezek az információk online is rendelkezésre állnak, így bármikor és bárhonnan tájékozódhatunk az aktuális adatokról. A napi zárás után is készül egy kimutatás az éppen aktuális készletről, de a pillanatnyi adatokat is bármikor és bárhonnan ellenőrizhetjük.