X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Megtartják idén ősszel is az Országos Étterem Hét gasztro-rendezvényt. .  A helyek limitáltak, kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni.

Megtartják idén ősszel is az Országos Étterem Hét gasztro-rendezvényt, viszont sokkal több higiéniai elővigyázatosságot és védekezést igényel a járvány miatt, mint az eddigi években. Az előző években nagy népszerűségnek örvendő eseményt idén hosszabb időre szervezték, 10 napot fog tartani a 19. Országos Étterem Hét. Az október 9-18 között zajló eseményre máris lehet asztalt foglalni.  A helyek limitáltak, ezt figyelembe véve kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni, ahol még szabad hely található. A foglalásoknál kiválasztható a dátum, beállítható a személyek száma is, a limit a 10 fő asztalonként.

Egy kiváló étteremben enni, nem túl olcsó, de az Országos Étterem Héten kivételesen alacsonyabb és egységes áron fogyaszthatják el a vendégek a három fogásos ínyencségeket:
Top - 3900 Ft, Prémium - 4900 Ft és Exkluzív - 5900 Ft-os háromkategóriás menüárakon. Összesen 130 kiváló vendéglátóhely közül választhatunk, ezek közül 25 vendéglő, amely először vesz részt az Országos Étterem Héten.

A kínálatban különféle konyhák, minőségi alapanyagokból készített ínyencségei várják vendégeket. A menü precízen összeállított, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét, vagy azt a különlegességet, amit már hosszú idők óta meg szeretne kóstolni. Így a kulináris étel kedvelők kipróbálhatják más európai országok ételeit is, de távolabbi táji finomságokat is. Akik a hagyományos magyar konyhát kedvelik, azok számára is készítenek magyaros ételeket. Mindezt méghozzá előnyös menüáron.

A precízen kigondolt és összeállított, igényes menüsorok között megtalálható a szarvas carpaccio, füstölt kacsamáj, mákkéregben sült lazac, birka- és bivalygulyás, homár barigoule, vajhal steak, borjúgerinc, Angus hátszín és még sok más finomsággal várják idén is a vendégeket.

Itt a lehetőség új éttermek finomságait, barátságos áron elérhető menüsorait is kipróbálni. Nincs mit veszíteni, az is megtörténhet, hogy e rendezvény segítségével új kedvenc vendéglőre lelünk, ahol eddig még sosem jártunk