X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Idén októberben újra lehetőség van kipróbálni remek éttermeket kedvező áron az éttermek hete keretén belül!

A nagysikerű tavaszi programot követően ősszel is megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét, amely XIII. alkalommal kedveskedik az étterembe járóknak. Október 9-15. között Magyarország 140 közép- és felső kategóriás éttermébe látogathatnak el a gasztokultúra szerelmesei.

A programban már veteránnak számító étkezdék és újonc egységek is felsorakoznak, melyek a legízletesebb főztjeikkel igyekeznek lenyűgözni az éhes látogatókat. A listán feltüntetett minőségi éttermekben a hagyományokhoz hűen háromfogásos menükkel várják a vendégeket, melyeket egységesen, a szerviz díjat is tartalmazó 3300 Ft-ért lehet elfogyasztani ezen a különleges héten. Az ínyencekre is gondoltak az esemény szervezői, néhány étterem exkluzív, gourmet menüsorokkal is készül, melyek 4900 Ft fejében rendelhetők.

Ez alkalommal is legalább 25 ezer ember részvételére számítanak a speciális éttermi héten, mely többek között arra kívánja felhívni a nagyérdemű figyelmét, hogy Európai szívében virágzik a gasztonómia, és a magyar konyhának millió arca van, melyet irigylésre méltó színvonalon képes reprezentálni.

Természetesen nem csupán magyaros ételek és italok kerülnek a terítékre, az ázsiai konyhától a dél-amerikain keresztül egészen a mediterrán európai országok páratlan íz világa is elérhető. Így aki kalandozni szeretne a szakácsművészetekben, annak itt a remek
alkalom, hogy belekóstolhasson a gasztroforradalom legjavába.

Ha az Ön kedvét és étvágyát is meghoztuk a  beharangozóval, akkor vegyen részt az Országos Étterem  Héten, melyre foglalását szeptember18-ától  a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül biztosíthatja be.