X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Újra megrendezésre kerül a mentes termékek versenye, a Mentes-m díj. A nevezők próbára tehetik termékeiket, idén már teljesen új kategóriákban is.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Mentes-m Díj, a minőségi mentes termékek versenye. Idén megújult és teljesen új termékkategóriákba is várják a beérkező ételeket és termékeket. Mentes-m Food illetve Mentes-m Drogéria a két fő kategória, ezeken belül pedig előre megadott szempontok alapján alakították ki az alkategóriákat.

Trendi a mentes

A kezdeményezés azért jött létre, mert egyre növekvő igény jelentkezik az allergénektől, illetve bizonyos összetevőktől mentes termékek iránt. Az egyik oka, hogy folyamatosan növekszik az egészségügyi problémákra visszavezethető életmódváltók sora: Magyarországon már minden negyedik ember szenved valamilyen ételérzékenységben. Emellett pedig egyre többen váltanak szemléletet, keresik a korszerű megoldásokat. Sok ember szereti kipróbálni az alternatív dolgokat, amelyek a nem kívánt összetevőktől mentesek, azért, hogy egészségüket támogassák és fenntartsák. Már nem csak az élelmiszerek terén figyelhető meg ez a változás, hanem a tisztálkodási szereknél, kozmetikumoknál és a tisztítószereknél is. Nagy szépszerűségnek örvendenek a vegán, bio és natúr termékek, továbbá itt is sokan előnyben részesítik, ha bizonyos összetevőktől (például szilikon, SLS/SLES, alkohol, illat- és színezék stb.) mentes egy termék. 

Hogyan zajlik a verseny?

Food termékek esetén a versenyre az előre kiírt kategóriákon belül lehet nevezni, azzal a feltétellel, hogy a 14 fő allergénből legalább egytől mentes a termék. Non-Food termékek esetén bio, natúr, organikus, vegán termékek nevezhetők, ahol ugyanúgy szívesen fogadják, ha az egyes nem kívánt összetevőktől mentes a benevezett kozmetikum vagy tisztítószer. Az értékelést egy 10 főből álló zsűri végzi, melyben szakemberek és civilek egyaránt megtalálhatóak. Kategóriánként ellenőrzött vakteszttel megy az értékelés első körben. Utána termékminőség, illetve a termék hasznossága mentén ítélik meg a benevezett termékeket.