X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Egy jó vendéglátóipari rendszer tudja, hogy mire van szüksége a felhasználónak. Könnyen kezelhető, valamint naprakész és megfelel a legújabb technikai adottságoknak.

Milyen egy jó vendéglátóipari rendszer?

 

Egy jó vendéglátóipari rendszer tudja, hogy mire van szüksége a felhasználónak. Könnyen kezelhető, valamint naprakész és megfelel a legújabb technikai adottságoknak.

Mivel mi, az eSystem-nél rendelkezünk vendéglátóipari múlttal, pontosan tudjuk, hogy melyek azok a funkciók, amelyekre szükség lehet a mindennapi munka során. Már két évtizede dolgozunk azon, hogy fejlesszük és tökéletesítsük az éttermi programokat, amelyek valóban azt nyújtják a felhasználók számára, amit elvárnak.

Attól függően, hogy pontosan mivel foglalkozik a vendéglátóipari egység mutatkozhatnak különbségek az igények tekintetében, ezért speciális programokat hoztunk létre

  • éttermek,
  • kávézók,
  • pizzériák és házhoz szállítást végző éttermek,
  • gyorséttermek,
  • diszkó és rendezvény egységek, valamint
  • sörözők számára.

Éttermi szoftverünket az ún. A’la carte típusú vendéglátó egységek részére ajánljuk, mivel az étel és ital alapanyagok mennyiségét tökéletesen nyomon követhetjük segítségével, ehhez pedig még csak nem is kell az étteremben tartózkodnunk. Emellett a személyzeti és a kedvezményes értékesítés, valamint a reprezentációs fogyasztás elszámoltatásában is számíthatunk rá. IDE kattintva éttermi programunk további előnyeiről is tájékozódhat. (Link: https://vendeglatoprogram.com/ettermi-szoftver)

Kávézó szoftverünk nem csak 100 különböző receptúrával rendelkező kávé pontos elszámolását végzi el, de az akciók kezelése, valamint a borravaló és az összes fizetési mód vegyes használata sem jelent gondot számára. A törzsvendégekről sem feledkeztünk meg, sőt összehasonlító leltárt is készíthetünk segítségével. Ugye mennyi terhet levenne a válláról? IDE kattintva megismerheti a részleteket. (Link: https://vendeglatoprogram.com/kavezo-szoftver)

Pizza programunk, -amely a házhoz szállító egységek számára is alkalmas- kiküszöböli a dupla rögzítések hibáját, lehetőséget nyújt a futárok teljes munkafolyamatának lekövetésére, korlátlan vendég- és címkezelést kínál, valamint egyszerű rendeléskezelést biztosít, szem előtt tartva a törzsvendégeknek járó kedvezményeket. Ez még nem minden! IDE kattintva felfedezheti a pizza software további előnyeit. (Link: https://vendeglatoprogram.com/pizzeria-webshop-etel-kiszallitas-szoftver)

Gyorséttermi rendszerünk egyszerű és hibamentes kezelést biztosít érintőképernyős felületre való fejlesztésének köszönhetően. Digitális mérleg alkalmazására is lehetőséget nyújt, amely használatával automatikusan kalkulálódik az ár, amely növeli a folyamat gyorsaságát. Gyorséttermi szoftverünk vevőkijelzője a vendégek számára több előnnyel is jár: már rendelés közben láthatják a megrendelt tételeket, amely segít a félreértések elkerülésében, valamint a megrendelt tételek árát, és a fizetendő végösszeget is figyelemmel kísérhetik a képernyőn. Gyorséttermi programunk mindemellett alkalmas happy hour kezelésre, pontgyűjtési lehetőségre, személyzeti és reprezentációs fogyasztások kezelése és sok más hasznos funkció bevezetésére, amelyekről IDE kattintva bővebben olvashat. (Link: https://vendeglatoprogram.com/gyorsettermi-szoftver)

Diszkó és rendezvény szoftverünk az italok elszámolására fókuszál. Fő szempont a gyors és pontos rendelésfelvétel, amelyet érintőképernyős felület tesz lehetővé. A standolást digitális mérlegen és Y sörhordó mérlegen végezzük, így biztosított a pontos elszámolás és kizárhatók a visszaélések. Hogy mi minden másban nyújt segítséget a diszkó és rendezvény program, IDE kattintva megtudhatja. (Link: https://vendeglatoprogram.com/disco-rendezveny-szoftver)

Söröző szoftverünket sörözőkre, kocsmákra és romkocsmákra specializáltuk. Mivel a sörözők esetében a vendég általában azonnal fizet, ezért programunkat is ennek megfelelően hoztuk létre, támogatva a gyorsaságot. Természetesen van lehetőség számlagyűjtésre is, valamint happy hour és kedvezmények kezelésére is. Tekintse meg söröző rendszerünk további előnyeit IDE kattintva! (Link: https://vendeglatoprogram.com/sorozo-szoftver)

Bízunk benne, hogy vendéglátóipari szoftvereink között Ön is megtalálja a megfelelőt és gyarapítja több mint 500 elégedett partnerünk számát. Ha kérdése adódna, keressen minket bátran, segítünk kiválasztani a tökéletes éttermi rendszert!