X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Új Korszak a Jegyértékesítésben: Az Esystem Belépőjegy-Értékesítő Szoftver

Sokszor hallhattunk már arról, hogy a technológia milyen mértékben képes megkönnyíteni mindennapjainkat, különösen az üzleti folyamatokat illetően. Ma örömmel mutatjuk be az Esystem legújabb innovációját, amely forradalmasíthatja a belépőjegyek értékesítését: az új belépőjegy-értékesítő (POS) szoftvert.

TSS

Az Esystem POS Szoftver: Integrált Megoldás

Ez az új rendszer nem csupán egy további eszköz a jegyértékesítési folyamatok során; ez egy teljeskörű megoldás, amely kiemelkedő hatékonyságot és szabályozási megfelelést garantál. A rendszer az NTAK attrakció adatszolgáltatási és a NAV követelményeknek is megfelel, így biztosítva, hogy ügyfeleink zökkenőmentesen üzemelhessenek jogszabályi környezetükben.

Főbb Jellemzők és Előnyök

Egyszerűsített Jegyértékesítés: Minden jegyértékesítési és kapcsolódó tranzakció egy helyen, egy rendszerben kezelhető, ami időt és erőforrást spórol meg.

Szabályozási Megfelelés: A szoftver teljes mértékben eleget tesz az NTAK és NAV előírásainak, csökkentve ezzel a szabályozási kockázatokat.

Különböző Jegytípusok Támogatása: A rendszer támogatja az egyéni, csoportos, és többszöri belépésre jogosító jegytípusokat, valamint a kedvezményes jegyeket, mint például a diák vagy nyugdíjas jegyek.

Kiegészítő Értékesítési Lehetőségek: Nem csak jegyek, de ajándéktárgyak és büfétermékek értékesítésére is képes a rendszer, így tovább növelve az üzleti lehetőségeket.

Ideális Alkalmazási Területek

Az Esystem POS szoftver ideális választás minden olyan intézmény számára, ahol a belépőjegy értékesítése kulcsfontosságú. Legyen szó kalandparkokról, gokart pályákról, színházakról, múzeumokról, várakról, kastélyokról, állatkertekről, vidámparkokról vagy akár zenés, táncos rendezvényekről, a rendszer maximális támogatást nyújt.

Búcsú a Régi Rendszerektől

Az új Esystem POS szoftver nem csak egy eszköz a hatékonyság növelésére; ez egy stratégiai befektetés a jövőbe. Készen állunk arra, hogy segítsünk ügyfeleinknek átlépni a modern jegyértékesítés világába, ahol a technológia szolgálja őket, nem pedig fordítva.

Fedezze fel Ön is, hogyan teheti hatékonyabbá, gyorsabbá és egyszerűbbé a jegyértékesítési folyamatokat az Esystem legújabb POS szoftverével. Csatlakozzon hozzánk ezen az úton, és emelje üzletét a következő szintre!