X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az eSystem blog ezen cikkében a Nemzetgazdasági Minisztérium figyelmeztetését olvashatja el a hivatalos pénztárgépről.

Csak a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) által engedélyeztetett pénztárgépek felelnek meg a NAV elvárásainak, hívta fel a pénztárgépet vásárló üzletek figyelmét a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn.

A tárca örül annak, hogy a gyártók minél hamarabb a piacra szeretnének jutni, de közleményükben azt írták, határozottan elutasítják azokat "a tisztességtelen megnyilvánulásokat, amelyek arra engednek következtetni, hogy a minisztérium bármely gyártót kiemelt figyelemben részesítene".

 

A gazdasági tárca információi szerint egyes cégek politikai támogatásra hivatkozva kínálnak pénztárgép csomagokat e-mailben, illetve honlapokon keresztül, melyek megjelenése és tartalma félrevezető lehet az érintett ügyfélkörnek. A közelmúltban több olyan vállalkozás is megtévesztő eszközökkel hirdette saját - ugyanakkor még nem engedélyezetett - termékét.

A tárca közölte, amelyik pénztárgéptípus rendelkezik az MKEH-engedéllyel, az a funkcióját is maradéktalanul be tudja tölteni, "az elbírálás során csak a műszaki követelményeknek való megfelelés lehet szempont". A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalhoz eddig öt forgalmazási engedély iránti kérelmet nyújtottak be, amelyek értékelése jelenleg is folyamatban van.

Korábban a Népszabadság írt arról, hogy több százezer fölöslegesen kidobott forintba kerülhet és egyben évekre szóló elköteleződést jelenthet a trafikosoknak, ha elhamarkodott döntést hoznak üzletük kialakításakor. A lap birtokába került egyik levélben a Timing In Central Europe (TICE) nevű cég azt állította, hogy „Varga Mihály pénzügyminiszter személyes közreműködése azt jelenti, hogy a TICE rendszer azon túl, hogy az elvárásoknak minden tekintetben megfelel, mostantól már politikai támogatással is rendelkezik”.

A TICE dél-magyarországi viszonteladója, a Kőrös ABH Kft. furcsa megfogalmazásban adott hírt egy megbeszélésről is. A potenciális ügyfeleknek kiküldött levél így fogalmaz: „Örömmel tájékoztatom, hogy az elmúlt héten jelentős előrelépés történt a TICE pénztárgép jóváhagyása ügyében. Pénteken a TICE Kft. vezetőit bekérették a NAV-hoz egy konzultációra, ahol a NAV elnöke, elnökhelyettese, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter fogadta őket. A NAV nevében tájékoztatták őket, hogy a jóváhagyásra beadott rendszer az eddigi tesztek alapján minden tekintetben megfelel az előírásoknak. A következő napokban sor kerül a GSM-alapú tesztekre is. A NAV-elnökök és a pénzügyminiszter megnyugodva tájékozódtak arról, hogy a TICE kellően felkészült a szolgáltatásra, és a teljes támogatásukról biztosították a TICE vezetőit”.