X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

A jelenlegi kiélezett versenynek köszönhetően, megteremteni a vendégek számára kívánatos környezetet és biztosítani az általuk igényelt szolgáltatásokat, igen komplex feladat elé állítja a szállásadókat. A digitális gazdaságban, amelyben jelenleg élünk, elvárás, hogy a szolgáltatók képesek legyenek folyamatos jelleggel alkalmazkodni vendégeik egyéni igényeihez, és ezzel kitűnni a tömegből. Ma már a webes megkereséstől kezdve, a hotelben való tartózkodást beleértve, a szállás elhagyását követő időszakot bezárólag, az egész folyamatot, egészében kell végigkövetniük azoknak, akik sikerre szeretnék vinni vállalkozásukat. Erre az egészre fókuszálva kell döntést hozniuk szolgáltatásaik kialakításával és fejlesztésével kapcsolatban. Összegyűjtöttünk néhány alapvető tényezőt, amire a szállásadóknak tekintettel kell lenniük, amennyiben érdekeltek a maximális elégedettség biztosításában szállóvendégeik számára.

Vendégeink nézőpontjának megismerése

A tulajdonosoknak minden apró részlettel tisztában kell lenniük azzal kapcsolatban, mire vágynak vendégeik, már az előtt, hogy azok becsekkolnának szobájukba. A megfelelő információk begyűjtéséhez elengedhetetlen tényező a vendégek személyes nézőpontjának részletes megismerése. A szállásadóknak tekintettel kell lenniük demográfiai hovatartozásukra és biztosítaniuk kell, hogy a célcsoportnak megfelelő létesítményekkel és szolgáltatásokkal várják majd a hozzájuk érkezőket.

A megfelelő kommunikációs csatornák használata

Ma minden eddiginél több csatornán van lehetőség a kommunikációra, éppen ezért elvárás, hogy a szállások és hotelek minden releváns kommunikációs csatornán megjelenjenek. Amennyiben tisztában vannak célközönségünkkel, akkor azt is tudniuk kell, milyen eszközökön keresztül fogják meg őket. Példának okáért, a fiatalabb generáció sokkal inkább támaszkodik az online forrásokra, a közösségi médiára, amikor kiválasztja a számára megfelelő úti célt. Így az ő szempontjukból kulcs fontosságú, hogy mindig naprakész, minőségi tartalmakkal, hírekkel legyenek ellátva a szálláshelyekkel kapcsolatban, azok Facebook és Instagram oldalán, szálláskereső portálokon és minden fontosabb közösségi platformon.

Perszonalizált üzenet közvetítése

Ha az igényeknek megfelelő szolgáltatás kiválasztásáról van szó, a modern világ vendégei ma már tengernyi lehetőség közül válogathatnak. Ebből következik az is, hogy egyre inkább válogatósak. Amennyiben egy szálláshely arra koncentrál, hogy minél több embert érjen el és fogjon meg, könnyen lehet, hogy a végén senkihez nem jut majd el a megfelelő üzenet. Ugyanakkor minél személyesebb formában képes közvetíteni azt egy adott réteg, a potenciális vendégek felé, annál valószínűbb, hogy azok értékelni fogják.

Folyamatos lépéstartás az aktuális trendekkel

Ha a legfejlettebb technológiák bevezetéséről, vagy a legaktuálisabb szolgáltatások biztosításáról van szó, szintén hatalmas küzdelmek figyelhetőek meg a szállásadók között. Így hát a szükség egyre inkább megkívánja, hogy valami olyan pluszt legyenek képesek nyújtani vendégeik számára, amit azok érdemesnek tartanak majd megosztani családjukkal és barátaikkal, vagy éppen online. Ez lehet akár virtuális asszisztens működtetése a hotelszobákban, zöld és környezetbarát szolgáltatások, vagy más aktualitás.

 A visszajelzések értékelése

Rég elmúlt az az időszak, amikor a vendég és a hotel közötti kommunikáció a szálláshely elhagyásával egyidejűleg véget ért. Az egyik legkevésbé költségigényes és legegyszerűbb információgyűjtő módszer azoknak az internetes visszajelzéseknek a feldolgozása, amelyet a vendégek hagynak a szállodai tartózkodásukat követően. Ezek alapján kideríthető, számukra mi az, ami miatt esetleg másoknak is ajánlanák a szolgáltatást, vagy legközelebb is ellátogatnának ide. Az online visszajelzések nem csak a potenciális vendégeknek segíthetnek megkülönböztetni a hasonló kaliberű szállásokat, de iránymutatásként is szolgálhatnak arra vonatkozóan, miképpen fejleszthető tovább az a vendégélmény és szolgáltatás, amelyet a különböző szálláshelyek biztosítanak.