X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Jelen cikkünkből megtudhat mindent a pénztárgépekre vonatkozó állami támogatás igényléséről. Többek között azt is, hogy mire lehet igényelni, és milyen feltételeknek kell megfelelni.

Állami támogatás igénylése

 

Pénztárgépenként 50.000 Ft vissza nem térítendő állami támogatást igényelhetnek 2013. december 15-ig a jelenlegi pénztárgép üzemeltetők az új online pénztárgép vásárlására.
A rendelet szerint a pénztárgép üzemeltetők legfeljebb öt darab pénztárgép cseréjéhez, beszerzéséhez igényelhet támogatást. A támogatás csak az online kapcsolatra képes Adóügyi ellenőrző egységgel (AEE) felszerelt pénztárgép 2013-ban történi vásárlásához nyújtható.
A támogatás igénylésére jogosító egyedi kódot az üzemeltető legkésőbb 2013. december 31-ig adja át az eladónak a pénztárgép beszerzésekor. A kód felhasználásának határideje jogvesztő, elmulasztása esetén igazolásnak nincs helye. Elektronikus úton történő igénylés esetén, az elektronikus tárhelyre érkező, a támogatás igénylésére jogosító egyedi kódot ki kell nyomtatni és el kell menteni, mert 30 nap után törlődik a tárhelyről!
A támogatás feltételei:
• A támogatást az ilyen pénztárgép használatára kötelezett adóalany a saját tulajdonában lévő és az általa üzemeltetett, 2013. március 20-át megelőzően engedélyezett hagyományos pénztárgép cseréje esetén igényelheti.
• 2011. adóévben legfeljebb 500 millió forint nettó árbevételt ért el vagy tevékenységét 2012. január 1-jét követően kezdte
• a támogatás iránti kérelem benyújtásának időpontjában rendelkezik érvényes adószámmal (nem áll adószám felfüggesztés hatálya alatt)
• nem áll végelszámolási, felszámolási, csőd- vagy kényszertörlési eljárás hatálya alatt
• nincs 1 millió forintot meghaladó adó- és vámtartozása (kivéve ha arra hivatalosan részletfizetést vagy fizetési halasztást kapott)
• nem rendelkezik munkáltatóként, kifizetőként levont adó tekintetében 10 ezer forintot meghaladó adótartozással.