X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Állami támogatás igénylése

Állami támogatás igénylése

 

Pénztárgépenként 50.000 Ft vissza nem térítendő állami támogatást igényelhetnek 2013. december 15-ig a jelenlegi pénztárgép üzemeltetők az új online pénztárgép vásárlására.
A rendelet szerint a pénztárgép üzemeltetők legfeljebb öt darab pénztárgép cseréjéhez, beszerzéséhez igényelhet támogatást. A támogatás csak az online kapcsolatra képes Adóügyi ellenőrző egységgel (AEE) felszerelt pénztárgép 2013-ban történi vásárlásához nyújtható.
A támogatás igénylésére jogosító egyedi kódot az üzemeltető legkésőbb 2013. december 31-ig adja át az eladónak a pénztárgép beszerzésekor. A kód felhasználásának határideje jogvesztő, elmulasztása esetén igazolásnak nincs helye. Elektronikus úton történő igénylés esetén, az elektronikus tárhelyre érkező, a támogatás igénylésére jogosító egyedi kódot ki kell nyomtatni és el kell menteni, mert 30 nap után törlődik a tárhelyről!
A támogatás feltételei:
• A támogatást az ilyen pénztárgép használatára kötelezett adóalany a saját tulajdonában lévő és az általa üzemeltetett, 2013. március 20-át megelőzően engedélyezett hagyományos pénztárgép cseréje esetén igényelheti.
• 2011. adóévben legfeljebb 500 millió forint nettó árbevételt ért el vagy tevékenységét 2012. január 1-jét követően kezdte
• a támogatás iránti kérelem benyújtásának időpontjában rendelkezik érvényes adószámmal (nem áll adószám felfüggesztés hatálya alatt)
• nem áll végelszámolási, felszámolási, csőd- vagy kényszertörlési eljárás hatálya alatt
• nincs 1 millió forintot meghaladó adó- és vámtartozása (kivéve ha arra hivatalosan részletfizetést vagy fizetési halasztást kapott)
• nem rendelkezik munkáltatóként, kifizetőként levont adó tekintetében 10 ezer forintot meghaladó adótartozással.