X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét!

 

A magánszemélyeket és a vállalkozásokat terhelő adók csökkentése mellett az eddigieknél jóval szigorúbban kíván eljárni a kormány az adóelkerüléssel szemben – hangsúlyozta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter. Az online pénztárgépek használatának, valamint az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (EKÁER) bevezetése jelentős szerepet játszott a feketegazdaság visszaszorításában is.

A gépjármű-javítási, a karbantartási tevékenységet; a gépjárműalkatrész-kiskereskedelmet, a motorkerékpár-alkatrész kereskedelmet és javítást végzők, valamint a plasztikai sebészeti tevékenységet végzők, a diszkót, illetve táncteremet üzemeltetők, a ruházati tisztító szolgáltatást folytatók továbbá a különböző fizikai közérzetet javító és testedzési szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára lesz kötelező az online pénztárgép használata szeptember 30-ától,

2017. január 1-jétől pedig a pénzváltók csatlakoznak az online rendszerhez valamint a személyszállítást vállaló taxisok bevételéről is kötelező lesz online adatokat szolgáltatni.

A pénztárgéprendelet módosításának előkészítésekor megvizsgálták, hogy melyek azok a szolgáltató szektorok, amelyek esetében az átlagosnál lényegesen magasabb a bevételek eltitkolásának aránya. A bevezetés időpontjánál szintén körültekintően járt el a kormány, hiszen az érintetteknek megfelelő idő áll rendelkezésükre a készülékek éhez.

Jelenleg 217 ezer online pénztárgép üzemel az Magyarországon, többek között a kereskedelmi egységekben, benzinkutakon, a gyógyszertárakban, a vendéglátó üzletekben és a szállodákban. A tárca számításai szerint a 2014-es évben 150-200 milliárd forint többlet adóbevételt eredményeztek ezek a pénztárgépek a költségvetés számára, 2015-ben további mintegy 60-90 milliárdos többletbevétel köszönhető a rendszer működésének. Forrás: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által tartott budapesti sajtótájékoztató (http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/ujabb-agazatokra-terjesztik-ki-az-online-penztargepek-hasznalatat)