X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Az idei évben is számos izgalmas program várja az érdeklődőket az egész országban. Hazánk népszerű, minden évben megrendezésre kerülő gasztronómiai fesztiváljai mellett, néhány új fesztivál is színesíti a programkínálatot.
 

Pálinka fesztivál 2017

A magyar kultúra egyik legjellegzetesebb részét képezik a magyar pálinkák. A már hungarikumnak számító ital világszerte népszerűt lett. A fesztiválon a pálinkák kapják a főszerepet, de mellette ízletes fogásokat is kóstolhatunk. A jó hangulatról pedig nagyszerű fellépők gondoskodnak, akik szintén a magyar kultúra előtt hajthatnak a fejet. A rendezvényre azért is érdemes ellátogatni, mert ingyenes a belépés, így most mindenkinek van lehetősége megkóstolni a legnagyszerűbb pálinkákat.
 

Időpont: 2017. március 10-11.
 

Helyszín: 3300, Eger, Törvényház utca 4.

 

Szoboszlói Toros Napok

A program a hagyományápolás jegyében jött létre. A magyaros étel mellett magyar pálinkát és borokat is felszolgálnak. Változatos programokkal várják az érdeklődőket. Több együttes is fellép a háromnapos fesztiválon. A zenei palettán is elsősorban a magyar kultúra képviselteti magát. Minden napot bulival zárnak, mely méltó befejezése az egész napos szórakozásnak. A finom ízekről többek között a Hungarospa Thermal Hotel, Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel, Lorena Étterem, Kemencés Csárda és a Sétány Kávézó és Palacsintázó gondoskodik.

Időpont: 2017. március 10-12.

Helyszín: 4200, Hajdúszoboszló, Szent István park 3.

 

Kecskeméti Csokifesztivál 2017

Második alkalommal rendezik meg Kecskeméten a Csokifesztivált. Az érdeklődők különleges csokoládékat kóstolhatnak miközben a gyerekek a nekik készült programokon vehetnek részt. A kalandpark pedig közös szórakozást ígér a legkisebbeknek. Persze ezt csak szigorú szabályok betartásával lehet igénybe venni. A gyerekek programjai között szerepelnek a kézműves foglalkozások, színpadi előadások, hangszersimogatás. Nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak.
 

Időpont: 2017. március 18-19.
 

Helyszín: 6000, Kecskemét, Olimpia utca 1.

 

Goût de France – francia vacsoraest

2017. március 21-i Goût de France - Good France elnevezésű különleges francia ételeket ünneplő esemény immár 3. alkalommal kerül megrendezésre. A világ különböző pontjain elismert éttermek felkért sztárséfjei ötfogásos menüt készítenek el, így tisztelegve a francia konyha változatossága, közös értékei és a 2010 óta az UNESCO világörökségi listáján szereplő francia étkezés előtt.
 

Időpont: 2017. március 21.
 

Helyszín: 8200 Veszprém, Csermák Antal utca

 

Medvehagyma-fesztivál Orfűn

A Pécs közeli Orfű mindenki számára izgalmas programot ígér a két napos Medvehagyma- fesztivál megrendezésével, mely finom ételekkel és pihentető szórakozással az egészséges életmódot hirdeti. Az illatos medvehagymás ételek mellett zenével, színházzal, játékokkal, kisvonatozással, előadásokkal, bemutatókkal, kiállítással és versenyekkel várják a felnőtteket és gyermekeket egyaránt.
 

Időpont: 2017. április 8-9.
 

Helyszín: 7677 Orfű Széchenyi Tér 13. - Kemencés Udvar és Tájház Orfű

 

Etyeki Piknik

Az Etyeki Pikniket évente négy alkalommal, évszakonként rendezik meg az etyeki Gasztrosétányon, azaz az Újhegyi pincesoron és a Szépvölgyben. Megőrzik az etyeki fesztiválok értékeit, de családiasabb hangulatban, megújult tematikával jelentkezik. A helyi pincék és kézművesek társaságában kóstolhatjuk végig remekeiket: bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és még számos rendkívüli finomságot. A szórakoztatásért nagyszerű zenészek és sokszínű programok felelnek.

Időpontok:       Tavaszi Etyeki Piknik: 2017. április 8-9.
 

Nyári Etyeki Piknik: 2017. június 10-11.
 

Őszi Etyeki Piknik 2017. szeptember 2-3.
 

Helyszín: 2091 Etyek, Újhegy – Szépvölgy

  

V. Fehérvári Halünnep 

A Halünnep Székesfehérvár második legnagyobb gasztronómiai fesztiválja a Palotavárosi tavaknál. Évadnyitó horgászversenye mellett egész napos halételfőző verseny, megannyi izgalmas program és persze ínycsiklandó halételek várja a látogatókat.
 

Időpont: 2017. április 18.
 

Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Palotavárosi Felső-tó

 

OTP Bank Gourmet Fesztivál - Minőségi gasztronómia, határok nélkül

Bebizonyosodott, hogy a hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja az OTP Bank Gourmet Fesztivál. Idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat. Vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit, többek között a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš -t, aki Szlovéniából érkezik majd. Minden évben egy-egy étel kerül központba, idén a mangalica és eper jegyében készült fogásokkal készülnek az elismert séfek. Színesebbnél színesebb programok várják a látogatókat. A hazai felhozatalt illetően minden napra jut egy-egy Michelin-csillagos séf és színpadra lép a Széll Tamás és a magyar Bocuse d’Or csapat is. A gasztroszínpadon szerepel majd többek között Bernáth József, Steiner Kristóf, Gianni, de fellép Till Attila is. Nemcsak a színpadon, de exkluzív vacsorák keretében is találkozhat a közönség a legjobb séfekkel, valamint workshopokon tanulhatunk tőlük a legkülönbözőbb témákban. Rengeteg gyerek és családi programmal készül a fesztivál, így minden korosztály élvezni fogja az eseményt.
 

Időpont: 2017. május 18- 21.
 

Helyszín: 1024 Budapest, Kis Rókus u. A park a Lövőház utca, Fény utca, Kis Rókus utca, Marczibányi tér által határolt területen fekszik. 

 

Palacsinta fesztivál Szolnok 2017

Nevéből adódóan a központi szerepet a palacsinták kapják ezen a fesztiválon. Itt is rengeteg érdekes és szórakoztató program várja a kicsiket és nagyokat. A helyszín már magában különleges, hiszen Szolnok NEFAG játszóterén rendezik az eseményt. Ezen a fesztiválon is nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre. A programok listáját színesítik a különböző családi ügyességi versenyek, kézműves vásárok, lovagi bemutató, baba-mama sarok, illetve a vadasparki bemutatók és állatsimogató.

Időpont: 2017. május 19-21.
 

Helyszín: 5000, Szolnok, Kaán Károly út 71., Széchenyi Ökoturisztikai Pihenőpark 

 

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál 2017

Hajdúszoboszlón, nyáron nem csak a strandolásé lesz a főszerep, hiszen számos gasztronómiai fesztiválon is szórakozhatnak az érdeklődők. Ezen a rendezvényen különböző grillezett ételeket és nagyszerű söröket kóstolhatnak a látogatók. Szabad tűzön készült ételek mellé igazi sörkülönlegességeket kínálnak a szervezők. A rendezvény ingyenes, így aki kedvet érez, hogy egy szervezett program keretein belül kóstoljon finom ételeket és söröket, az látogasson ki.
 

Időpont: 2017. június 2-4.
 

Helyszín: 4200, Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.

 

Veszprémi Sörfesztivál

A 5. Veszprémi Sörfesztivál a festői Séd völgyben, a Historia Kertben várja a látogatókat 4 napos programsorozattal. A páratlan vár panorámával rendelkező helyszínt és a programokat ingyenesen látogathatják majd az érdeklődők. A szórakoztatásért elismert magyar előadók, együttesek felelnek, estétől pedig dj-k táncoltatják a közönséget. A különleges kézműves sörök kóstolása mellett sportolási lehetőség, ügyességi játékok, póni- lovaglás és számos egyéb program vár a kikapcsolódni vágyókra, felnőttek és gyermekek egyaránt élvezni fogják az eseményt. 
 

Időpont: 2017. június 15-18.
 

Helyszín: 8200 Veszprém, Remete u. 8. 

 

Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó 2017

Idén 15. alkalommal rendezik meg az Országos Bio főzőverseny és Pásztortalálkozót, melyet hagyományosan minden évben augusztus utolsó vasárnapján tartanak a Vókonya pusztán. A háromgémű kútnál köszöntik a Hortobágy Örökös Pásztorait, majd bio alapanyagokból készült hagyományos pásztorételek, italok kóstolása, biobüfé, valamint kézműves termékek bemutatója és vására, táncház, gyermek játszóház, szamaragolás, népi játékok várják az érdeklődőket. A vendégek szórakoztatásáról népzenei együttesek, valamint a megye neves táncegyüttesei gondoskodnak.
 

Időpont: 2017. augusztus 27.
 

Helyszín: 4060 Balmazújváros , Vókonya puszta - Tiszacsege összekötő út (12-es km Nádas kapu)

 

Ópusztaszeri paprikanap

A hagyományőrző Paprikanapon a hajdani paprikatermesztők, paprikakofák világa elevenedik meg és megismerkedhetünk a fűszerpaprika-feldolgozás hagyományos dél-alföldi módszereivel. A skanzenben interaktív programok szórakoztatják a látogatókat, paprikafüzéreket készíthetünk fűszerpaprikából, valamint paprikatörésen, őrlésen vehetünk részt.  Olyan korabeli eszközökkel ismerkedhetünk meg, mint a ló hajtotta paprika daráló és a járgányos paprikamalom, melyeket kifejezetten erre a napra helyeznek üzembe. A paprikanap nem maradhat el paprikapiac nélkül, így kedvünkre válogathatunk a különleges fűszerpaprikák között az árusoknál.
 

Időpont: 2017. október.14.
 

Helyszín: 6767 Ópusztaszer, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark 

 

21. Csabai Kolbászfesztivál

Évek óta elmaradhatatlan a Csabai Kolbászfesztivál. Rengeteget készülnek erre a fesztiválra, hiszen évről évre egyre népszerűbb. Nemcsak a hungarikumnak számító, különleges kolbászokat lehet megkóstolni, hanem versenyeken is részt lehet venni. Gyerekeknek szóló programot is szerveznek, hogy a felnőttek nyugodtan végig tudják kóstolni a hazai ízeket.
 

Időpont: 2017. október 19-22.
 

Helyszín:5600, Békéscsaba, Gyulai út 65/1 

 

Márton napi vigasságok 2017 Egerszalók

Márton napi torkoskodás, libasütés kemencében, újborkóstoltatás libatepertővel, libazsíros kenyérrel Egerszalók pincéiben. A lakmározás mellett népzenei koncert és táncház, töklámpás készítés, gyertyamártás, népi játékok várnak mindenkit a Barlanglakásoknál.
 

Időpont: 2017. november 10 - 12.
 

Helyszín: 3394 Egerszalók , Sáfrány út 7.