X

eSystem餐饮服务软件已经有中文版!

eSystem餐饮服务软件总按最新需求调整,所以从现在开始可以用我们软件的中文版
很多中国餐厅的问题是语言差役,前台、厨房以及客人之间的沟通。
我们软件除了英语和德语,现在已经可以用中文版本。
软件依然是匈牙利语的,这样方便话我们前台员的工作,但给厨房的信息,以及收据可以用中文。
外语管理是我们软件的核心部分,不收任何相关的费用

如果您对我们产品有兴趣,随时联系我们:

Ódor Gabriella
06704135447
or
CONTACT ME!
HIBABEJELENTÉS

eSystem a pontos elszámolás szakértője!

+36/30 834-6933
+36/70 413-5447

 

Üzletekben, éttermekben, kávézókban, stb.… minden nap látjuk őket, de pontosan mik is ezek az érintőképernyős készülékek? A POS, a Pont Of Sale rövidítése, ami magyarra lefordítva legjobban fizetőpontnak felel meg. Vagyis ezek a készülékek gyakorlatilag fizetést lebonyolító terminálok.

POS terminálokkal az általunk megvásárolt áruk ellenértékét tudjuk kifizetni, de emellett egyéb pénzügyi tranzakciókat is le lehet velük bonyolítani, abban az esetben, ha a gép össze van kötve egy bankrendszerrel is!

Ilyen egyéb ügylet közé tartozik:

  • Hitel garantálása
  • Csekk verifikálása
  • Számlaközi átutalás
  • Készpénz felvétele
  • Betétek elfogadása

Amennyiben a POS terminál nincs összekötve semmilyen bankrendszerrel, úgy ezekre a pénzügyi tranzakciókra, azoknak a lebonyolítására nincs lehetőség!

POS terminál kinézetét tekintve túlnyomó részben érintőképernyős és a benne lévő számítógép egy „házban” foglal helyet. Ezekhez a terminálokhoz vonalkódolvasót, kártyaolvasót, a köznyelvben használt „lehúzót” és blokk, valamint címkenyomtatót lehet kapcsolni. Így a POS terminál bár méretét tekintve nem túl nagy, mégis egy komplett fizetőhelyi rendszert alkot.

A kínálatunkban található POS terminálok mindegyike összekapcsolható éttermi számlázó programunkkal.

A napi 24 órán át nyitva tartó üzletek számára. Az érintőképernyős POS terminál folyamatos és megbízható működést garantál, az integrált, szünetmentes tápegységnek köszönhetően.

 

Strapabíró kialakítású, cseppálló POS terminál, mely az éttermekben és az üzletekben is a sokszorosára növelheti az értékesítés hatékonyságát. Az egyik legnagyobb számítási teljesítménnyel rendelkező érintőképernyős Posiflex terminál.

Ez a legkedvezőbb árú, 15 colos érintőképernyős POS terminál a Posiflex készülékek között. Strapabíró, ventilátor nélküli terminál, mely remek megoldás számos étterem és üzlet számára.

 

A legújabb ventilátor nélküli POS terminál, mely rendkívül könnyen kezelhető, megbízható, nagy tudású érintőképernyős készülék, ennek köszönhetően a nagyobb forgalmú eladóhelyeken is egyszerűbbé teszi a vásárlók kiszolgálását.

 

A POS terminál kétmagos processzora nagy sebességet garantál, ellenállóságról pedig a vízálló és cseppmentes kialakítás gondoskodik.

 

Ventilátor nélküli Intel Atom CPU, valamint magas strapabíróság és kompakt design jellemzi a POS terminált.

 

Könnyű és divatos érintőképernyős POS terminál, mely a ventilátormentes, csendes működése és strapabíró kialakítása miatt a kereskedelem mellett a vendéglátás területén is rendkívül népszerűvé teszi.